Deprecated: Required parameter $data_att_html follows optional parameter $next_urls_arr_safe in /customers/0/c/c/engcom.dk/httpd.www/wp-content/plugins/custom-facebook-feed-pro/cff-init.php on line 929 Profil – ENGCOM I/S

Om engcom

GØR TANKE TIL VIRKELIGHED!

Hos ENGCOM hjælper vi vore kunder med at gøre tanke til virkelighed. Vores styrke er flere års tværfaglig erfaring fra roller i hele projektorganisationen på store internationale projekter indenfor offshore, marine, kraftværk og procesanlæg. Dette giver os et solidt fundament til at hjælpe en projektvirksomhed igennem travle perioder med en fornuftig balance imellem pris, tid og kvalitet.

Med vore tværfaglige kompetencer, bidrager vi til en effektiv eksekvering af dit projekt. Vi tilstræber at skabe yderligere værdi ved at tilføje ny viden, værktøjer og metoder til løsning af vores kunders problemstillinger.

ENGCOM’s første opgave var færdiggørelse af dokumentation, samt idriftsættelse af Delimara Power Station på Malta for Siemens AG Österreich. Anlægget producerer i dag ca. 50% af Maltas samlede el-forbrug!